Birger Jarlsgatan 23, 138 kvm

Ledig lokal i City

Hyr lokal i denna vackra fastighet med centralt toppenläge och presentativ entré. Lokalen renoveras till en superfin och modern lokal.

Ansvarig uthyrare

Johanna Andersson Uthyrare 08-556 747 28

Kontakta oss

Om lokalen

Planlösning

Kontor vid Stureplan som totalrenovers till en fin produkt.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Omgivning

Mitt i pulsen på Stureplan, ändå endast ett kvarter från lummiga Humlegården. På lunchen kan du välja både shopping och en lugn promenad.

Service

På Kungsgatan hittar du flertalet butiker, restauranger, caféer och en biograf. All tänkbar service finns inom gångavstånd i och med närheten till Stureplan och Hötorget.

Kommunikationer

Flera buss - och tunnelbaneanknutningar väldigt nära fastigheten. Inte ens 1 minuts promenad till Stureplan och en promenad på 10 minuter till Centralen.

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial. Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Det är inte ofta vi har lokaler lediga i Kungsgatans vackraste hus, passa på om ni vill sitta i ett centralt toppenläge!

Hyresgäster

I fastigheten sitter bland annat Länsförsäkringar, Hotell Kung Carl, Forex Bank och Advokatfirman W&Ö HB.