Dalvägen 24, 145 kvm

Ledig lokal i Arenastaden

Butiksläge mitt i Arenastaden!

Ansvarig uthyrare

Ellen Reichard Uthyrare 0737451312

Kontakta oss

Butik

145 kvm
Arenastaden
Våning BV

Om lokalen

I Arenastaden växer en av norra Europas mest moderna stadsdelar fram, en plats
som kommer att sjuda av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda
kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga.

Inte minst kommer Arenastaden att bli en shoppingdestination av rang. Både tack
vare Mall of Scandinavia och omkringliggande service, butiker och restauranger.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området . Möjlighet till cykelparkering finns.

Omgivning

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som kommer att sjuda av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga.

Arenastaden erbjuder moderna, flexibla och miljöcertifierade kontorslösningar, utformade efter företagens behov och önskemål.

Flera av landets största arbetsgivare som SEB, TeliaCompany, Siemens och Vattenfall har valt att förlägga hela eller stora delar av sin verksamhet här.

Läs mer om Arenastaden på http://www.arenastaden.se

Service

Förutom ett förstklassigt utbud av shopping och restauranger i Mall of Scandinavia finns även många trevliga lunchrestauranger i området såsom Pocket by Pontus, Norra Kök, Le Veló, Modis och Greven & Betjänten. Du hittar även Apotek, Subway, kiosk, kemtvätt och Idrottskliniken. I Arenastaden finns även bilpooltjänsterna Drive Now och Sunfleet, ett smidigt alternativ för dig som vill vara flexibel i ditt bilåkande.

Det finns även ett mycket bra utbud av konferensmöjligheter för allt från 2-65 000 personer - Quality Hotel Friends, Sodexo, Quick Office och även SF biografen i Mall of Scandinavia som kan hjälpa er att arrangera en skräddarsydd konferens. Ett stenkast bort vid Järva krog ligger Sveriges första vinhotell The Winery som även har en trevlig delikatessbutik.

Träningsmöjligheter finns det gott i form av Balance, SATS och Medley Vasalundshallen. Vill du få en skön promenad på lunchen kan man gå runt Råstasjön som är en grön oas i stadsdelen. I närheten finns också Hagaparken och Ulriksdals slottsområde, som ingår i världens första nationalstadspark.

Läs mer om all service i Arenastaden på http://www.arenastaden.se

Kommunikationer

Arenastadens geografiska placering är utomordentligt bra kommunikationsmässigt.

Pendeltåg (Solna Station): 7 min från Centralstationen (Märsta-Södertälje C), 30 min från Arlanda (2012), 6 min från Centralen och 3 min från Odenplan med Citybanan (2017).

Tunnelbana: Tunnelbanans blå linje, station Solna Centrum samt Näckrosen, och når du på 10 minuters till fots eller cirka 2 minuter med buss.

Buss: 12 olika linjer passerar stadsdelen (22, 67, 156, 176, 177, 502, 505, 508, 509, 513, 515 och 595)

Bil/Cykel: Endast 5 km från Stockholm City med avfarter från både E4 och E18. Även med cykel tar du dig enkelt till Arenastaden, då det finns gått om cykelbanor från alla väderstreck.

Tvärbanan: Alvik/Sundbyberg/Solna station.

Flygplatser: 10 min med bil till Bromma flygplats och 30 min med bil till Arlanda. Elbussar via BRA trafikerar Arenastaden-Bromma var tjugonde minut på vardagar.

Tunnelbanan kommer att trafikera Arenastaden 2022.

Om fastigheten

Nybyggd fastighet uppförs under 2015/17, inflyttningsklar våren 2017!

Det här helt nyproducerade kvarter är enkel i sin form och planmässigt utformad som bokstaven "H". Planformen är effektiv och ger närhet med effektiva kommunikationsvägar mellan alla medarbetare. En form som ger stor
överblickbarhet och många möjligheter till utblickar.

De två inglasade ljusgårdarna får olika karaktär - den nordliga vänder
sig mot den livliga Evenemangsgatan och den sydliga mot den
lummiga parken. Kring atriets knutpunkt med hissar och den karaktäristiska
trappan samlas man gärna för en kopp kaffe och spontana
eller planerade möten.

Materialen exteriört väljs med tanke på energieffektivitet, hållbarhet och ur ett livscykelperspektiv. Interiört har materialen och ljusföringen ett drag av "skandinavisk modernism" med en tonvikt på naturliga material som sten och ljusa träslag. Tekniken i byggnaden ska ligga i framkant och locka till nyfikenhet.

Byggnaden kommer att utföras enligt Miljöbyggnad nivå Guld.

Entrén till byggnaden är väl annonserad och tydlig genom byggnadens
struktur. Som besökare möts man av en varm känsla som förmedlas genom de genomtänkta materialen och den känsla av sjudande liv som kommer från de övre våningsplanen. Balkongerna i de övre planen står i öppen förbindelse med atriet och entrérummet.

Här, centralt i byggnaden med närhet till alla medarbetare, träffas man spontant och planerat över en kopp kaffe. Sorlet, kaffedoften, omtanken om personalen och myllret förmedlar en positiv känsla till entrérummet i en byggnad som sjuder av liv.