Kungsbroplan 3a, 194 kvm

Ledig lokal i City

Fin öppen lokal med bra takhöjd med ett härligt ljusinsläpp.

Ansvarig uthyrare

Johanna Andersson Uthyrare 08-556 747 28

Kontakta oss

Om lokalen

Trevlig lokal för det mindre företaget. Fönster utemot Kungsbroplan. Lokalen kommer att få stora fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp och har dessutom en mycket generös takhöjd.

Planlösning

Här kan ni skapa ett häftigt kontor med stora fina fönster ut mot Kungsbroplan

Tillträde

Enligt överenskommelse

Omgivning

Nära till storstadspulsen mitt i City eller lugnet vid vattnet.

Service

All tänkbar service finns inom ett par kvarter. 3 min ner till Vasagatan, 10 min till Västermalmsgallerian/Fridhemsplan. Bra utbud av restauranger och nära till Rådhuset.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen & Cityterminalen (3 min). Tillgång till bussar, tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg samt Arlanda Express (2-3 min).
Ca 5 min till Rådhusets tunnelbanestation (röda tunnelbanelinjen).

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial.

Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Byggår: 1907.
Vackra och funktionella kontorslokaler i denna sekelskiftesfastighet, belägen ett stenkast från T-centralen men ändå i ett lugnt läge på mysiga Kungsholmen. Fastigheten är pelarbyggd och det går att få öppna yteffektiva lokaler.

Hyresgäster

I fastigheten sitter bland annat Fiskars, Biogaia, Sanitec, STF Ingenjörsutbildning AB och AG Arkitekter AB.