Torsgatan 4, 480 kvm

Ledig lokal i City

Fin lokal med högt i tak på andra våningen med utsikt mot Norra Bantorget

Ansvarig uthyrare

Johanna Andersson Uthyrare 08-556 747 28

Kontakta oss

Kontor

480 kvm
City
Våning 2

Om lokalen

Fantastiskt fin lokal i en topprenoverad fastighet granne med Clarion Sign. Här finner du en lokal som både passar med rumsindelad lösning såväl som öppet. Bägge alternativen bifogas.

Planlösning

Idag en blandad lösning men går även att öppna upp enligt bifogade ritningar.

Tillträde

Q4 2015

Omgivning

Fastigheten ligger i det expansiva området kring Norra Bantorget. Granne med Clarion Sign, en mycket bra restaurang för representation.

Service

Gångavstånd till Hötorget, Drottninggatan, Centralbadet, Norra Latins konferenscenter, Clarion Sign. Alla typer av service finns att tillgå inom gångavstånd.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen där alla typer av allmänna färdmedel finns att tillgå, så som tunnelbana, pendeltåg, bussar, Arlanda Express samt fjärrtåg.

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial.

Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Fastigheten är byggd 1904 men har genomgått en fullständig renovering in- och utvändigt under 2008. Sekelskiftesfastighet med charm vid Lilla Bantorget som skapas intill Norra Bantorget. Fantastisk entré och 2 hissar.

Hyresgäster

I fastigheten sitter bland annat Tiger of Sweden, Tempur Sverige och Sveaskog Förvaltnings AB.