Virkesvägen 2, 1 200-7 000 kvm

Ledig lokal i Hammarby Sjöstad

Ett modernt kontorshus med unik industrikänsla! Välkommen till Välkommen till <a target="_blank" href="http://trikafabriken9.se/">http://trikafabriken9.se/ !<br />

Ansvarig uthyrare

Johanna Gattberg Uthyrare 08-555 148 51

Kontakta oss

Kontor

1 200-7 000 kvm
Hammarby Sjöstad

Om lokalen

Planlösning

Ert nya kontor består av tre huskroppar uppförda under 1920-1980-talet. En unik industrifastighet som nu byggs om till en levande, modern och miljömässig hållbar kontorsbyggnad, där den unika industrikänslan inte bara behålls utan även utvecklas. Kontorsplanen är öppna och flexibla, vilket ger perfekta förutsättningar för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Huset kommer att få miljöcertifieringen BREEAM Very Good.

Läs mer på http://www.trikafabriken9.se/

Parkering

Garageplatser finns att hyra i fastigheten. I huset finns även cykelparkering och möjlighet till dusch och omklädning.

Omgivning

Sjöstaden bjuder på ett komplett kommersiellt utbud. Med
livsmedelsaffärer, apotek, kemtvätt, diverse butiker, hotell och bra konferensmöjligheter löser stadsdelen det mesta. Både privat och i företagsväg.

Längs med vattnet hittar du dessutom nya Carnegiebryggeriet, som drivs
av Carlsberg och Brooklyn Brewery, Stockholms bästa sushi på Tezukuri,
goda burgare på Texas Longhorn och Luma Restaurangs fantastiska lunchbuffé.
Vilket val du än står inför, erbjuder alltid Hammarby Sjöstad en rad
olika alternativ. Att fastna i gamla hjulspår blir med andra ord problematiskt.
Och tur är väl det.

Vill du jobba i ett område som skiljer sig från de flesta andra? Som genom sitt läge, historia och kreativa stämning verkligen sticker ut? Välkommen till Hammarby Sjöstad. Med kajer som ackompanjeras av havsmåsar och Hammarbybacken inpå knuten har Sjöstaden på kort tid blivit en populär miljö med bostäder, handel och kontor. Den speciella känslan av att gammalt möter nytt, av alltid närvarande vatten, ett sprudlande restaurangliv - här är miljön internationell och kreativ. Här skapar idédrivna företag nästa generations produkter.

Service

Hammarby sjöstad har ett stort utbud av restauranger såsom Eatery Luma, Finefood, Jimmys Steakhouse, Restaurang Göteborg, Niklas & Friends, Texas Long Horn med flera. Precis vid Luma finns Helheten där du kan ta en massage eller ansiktsbehandling på lunchrasten. I området finns även Konsum, ICA, blomsteraffär, kemtvätt, skomakeri, systembolaget, träningsanläggningar såsom SATS och Puls & Träning, post, bankomat. Endast 5 minuters bilväg bort når du köpcentrum som Sickla, Nacka Forum, Globen och Ringen.

Kommunikationer

Det finns de som tycker att Hammarby Sjöstad ligger off. Ingenting skulle kunna vara mer fel. Du tar dig enkelt hit, via båt, buss, tvärbanan, cykel och naturligtvis bil.

Buss: Buss 74 från Skanstull, 5 min. Buss 74 från pendeltåget, station Stockholm Södra, 10 min. Buss 469 från Nacka sjukhus. Buss 401 från Slussen. Nattbuss 96 från Odenplan. Cirka 30 busslinjer från Gullmarsplan.

Bil eller Cykel: 5 km från Stockholm City.

Tunnelbana: Gröna linjen till Gullmarsplan eller Skanstull. Härifrån tar du dig till Gullmarsplans T-bana på 5 min. Vill du skaka av dig kontorsstolen ordentligt kan du även promenera dit på 15 min.

Tvärbanan: Från Gullmarsplan med anslutning till tunnelbanans gröna linje, 4 min. Från Liljeholmen med anslutning till tunnelbanans röda linje, 16 min. Från Årstaberg med anslutning till pendeltåg, 11 min till station Mårtensdal som ligger alldeles utanför.

Båt: Från Sofia eller Henriksdal till Luma brygga, 2 min. Från Nybrokajen mellan 30 maj och 30 september.

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial.

Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Fastigheten är byggd 1928. Denna fastighet inrymde tidigare industrilokaler som idag har konverterats till kontorsytor. Gym och garage finns i fastigheten.

Huset är byggt på pelardäckssystem vilket ger stor flexibilitet till planlösningen då inga väggar är bärande.

Hyresgäster

Naturvårdsverket