Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. 8 och 16 maj flyttar SEB in i sitt nya kontor i Arenastaden, Sveriges största nybyggda kontor med fokus på hållbarhet. Fabege äger och förvaltar fastigheten och hyreskontraktet är deras största hittills.

  Läs mer

 2. Fabege tar Sundbybergs gamla Åhlénshus in i 2010-talet. Nästa år ryms här ljusa kontor, butiker och restauranger i ett extremt pendlarvänligt läge.

  Läs mer

 3. Världens första Svanenmärkta biltvätt ligger i Arenastaden. Future Car Care handtvättar bilar miljövänligt och skonsamt med vattenånga.

  Läs mer

 4. Friends Arena är inte bara spelplats för de största sportevenemangen och konserterna. Här kan du också boka konferenser som lockar fram kreativiteten.

  Läs mer

 5. Nästa år lämnar SEB den stora halvmåneformade byggnaden i Rissne för tre stilrena hus i myllrande Arenastaden. Alessandro Ripellino ritade båda kontoren – med 25 års mellanrum.

  Läs mer

 6. I Råstasjön flockas änder, doppingar, svanar och ovanligare fåglar som näktergalar och brunänder. Därför trivs fåglarna här och så mår de i storstaden.

  Läs mer

 7. Ett glashus med en iögonfallande spets står snart klart som huvudkontor åt Telenor. Så här tänkte arkitekten bakom Solnas nya landmärke No1 Råsunda.

  Läs mer

 8. Hur kan vi skapa lokaler för friskare medarbetare? Ren luft, generöst ljusinsläpp och möjlighet till fysisk aktivitet är tre nyckelord.

  Läs mer

 9. Gratis motion och snabbare resväg till och från jobbet. Allt fler upptäcker fördelarna med att cykla. Vid sidan om bra parkeringar och omklädningsrum erbjuder Fabege även sina hyresgäster möjlighet till cykelservice två gånger om året. Under april och maj är det dags igen. 

  Läs mer

 10. När staden växer och blir trängre blir det en utmaning att skapa bra utemiljöer. Pocketparker, eller miniparker, är gröna lungor i Solna Business Park. 

  Läs mer

 11. Trenden med co-working-spaces blir allt vanligare i Sverige. Nu vill vi inte bara hyra plats på ett kontorshotell, vi vill bli medlemmar i sociala och gärna internationella kontorsnätverk. Så här fungerar co-working.

  Läs mer

 12. Så här ser det ut i Telia Companys nya hus där samarbete, inspiration och energi var ledorden under inredningsarbetet. Här är resultatet.

  Läs mer

 13. Ett fossilfritt Stockholm kan bli verklighet år 2040. Så bidrar Fabege till att bygga en stad där uppvärmning, el och transporter sker utan kol och olja.

  Läs mer

 14. Det ska vara lätt att göra rätt. Därför erbjuder Fabege gröna hyresavtal, där både hyresgäst och hyresvärd anger hur man ska minska kontorets miljöpåverkan.

  Läs mer

 15. Är det viktigt att kontoret speglar företagets kultur? Vi har pratat med 3 Sverige och Toca Boca om hur de låter kulturen genomsyra lokalerna.

  Läs mer

 16. 67,5 miljarder kronor och 24 300 nya jobb. Det beräknas Arenastaden ge samhället från byggstart 2007 till 2020. Så påverkar det Solna kommun.

  Läs mer

 17. Ny teknik präglar detaljhandeln just nu. När konsumenterna gör fler inköp på nätet får butikerna ställa om. Läs om hur det påverkar Tommy Hilfiger.

  Läs mer

 18. Vad är det som får människor att trivas på jobbet? Det är en av grundfrågorna i forskaren Magnus Svartengrens arbete. Här är svaren.

  Läs mer

 19. I maj går första flyttlasset för SEB när tre Stockholmskontor blir ett i Arenastaden. Det nya kontoret är omsorgsfullt byggt med tanke på miljön och framtiden.

  Läs mer

 20. Livskvalitet och medarbetaren i centrum var ledorden när Sodexo flyttade till Arenastaden. En flytt som också innebar ett förändrat arbetssätt. Här är deras bästa råd.

  Läs mer

 21. Visa fler