Drottninggatan 91, 670-1 100 kvm

Ledig lokal i City

Passa på att vara med och påverka din egen lokal i detta fantastiska hus.<br />Lokalen passar utmärkt till kontor/utställning/showroom.<br />

Ansvarig uthyrare

Sofia Sköld Uthyrare 08-555 148 73

Kontakta oss

Kontor

670-1 100 kvm
City
Våning BV

Om lokalen

Fantastisk fin rationell lokal på Drottninggatsbacken invid Tegnérlunden.

I fastigheten finns en gemensam reception och konferensanläggning i entréplan. I receptionen kan man köpa sig en Cappucino och sallad liksom även beställa fm-tjänster i ett stort utbud. Vaktmästare finns i huset.

I den nedre delen av fastigheten finns cykelrum, omklädningsrum, garage och förråd. Lasthiss går från garage och källare rakt in i lokalen.

Planlösning

Denna lokal ligger i bottenplan mot Drottninggatan och Kungsstensgatan. Loalen har flera möjliga entréer både från gatan och via gemensam reception för fastigheten. Totalrenoveras efter er verksamhets behov och bifogad planlösning är ett förslag. Vi skräddarsyr efter Era önskemål.

Omgivning

Drottninggatsbacken anses av många vara en av Stockholm citys mest personliga och genuina kvarter. Boende samsas med kontor, butiker, restauranger och caféer som är väletablerade. Här har du nära till allt och Kungsgatan, Sveavägen och Hötorget ligger endast några minuter bort.

Service

Du kommer garanterat att hitta många favoriter i dina nya kvarter, för både
luncher och after work.

Här finns ställen som Köttbaren, Grill, Pizza Hatt där hjärnorna bakom Cheap Monday gör pizzor på surdeg, Kafé Esaias där du kan dricka världens tredje godaste Espresso, Bierhaus och Rolfs Kök.

Dessutom har du synnerligen goda konferensmöjligheter - City Conference Center, Clarion Sign Hotel samt Drottninggatan 89 som ligger i samma fastighet.

Eller varför inte börja morgonen med några längder på Centralbadet innan du går till kontoret?

Kommunikationer

Drottninggatsbacken ligger i närheten av t-banans gröna linje, vid stationerna Rådmansgatan och Hötorget. Bussar finns runtom i närkvarteren och Centralstationen ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd.

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial.

Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el.

Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Fastigheten är byggd 1961 och ligger vid Tegnerlunden. Entré och garage delen av fastigheten renoverades under 2012.

Fastigheten har idag en representativ entré med reception och konferensdel som går att hyra för både interna och externa hyresgäster. I fastigheten ryms tidsenliga och ljusa lokaler.

Huset är byggt på pelardäckssystem vilket ger stor flexibilitet vid val av planlösning, då inga väggar är bärande.

Hyresgäster

I fastigheten sitter bland annat Cybernetics, Cambio, Digital Route,
Ekonomistyrningsverket och Kommerskollegium.
De mycket populära restaurangerna Grill och Köttbaren ligger i samma fastighet.