Engelbrektsgatan 7, 354 kvm

Ledig lokal i Östermalm

Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne. Kallhyra om 6500 kr/kvm och år.

Ansvarig uthyrare

Sofia Sköld Uthyrare 08-555 148 73

Kontakta oss

Kontor

354 kvm
Östermalm
Våning 1

Om lokalen

Planlösning

I denna vackra sekelskiftesfastighet finns nu en lokal ledig med vacker utsikt över Humlegården. Lokalerna är ljusa tack vare den generösa takhöjden och genomgående ljusinsläpp, har fina detaljer i form av stuckatur och paneler på väggarna. Lokalerna kommer att genomgå en totalrenovering så här har ni chansen att vara med och skapa ert drömkontor.

Omgivning

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

Service

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service.
Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel.
Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.

Kommunikationer

Kring kvartertet finns mycket goda kommunikationer, Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flertalet bussar har hållplatser i direkt närhet.

Om fastigheten

Byggår: 1881.
I denna vackra sekelskiftesbyggnad vid Humlegården finns stuckatur och tidsenliga detaljer bevarade. Här finns kontor med flexibla planlösningar och en mix av rum i olika storlekar, som kan passa många olika verksamheter.

Hyresgäster

Accent Equity Partners AB, Karlerö Liljeblad Advokatbyrå, Cerberus Oberoende Investeringsrådgivning AB, Axiell Aktiebolag, Bostadsgaranti AB, Cevian Capital AB, med flera.