Engelbrektsgatan 7, 354 kvm

Ledig lokal i Östermalm

Vacker lokal där du kan vara med och skapa en modern och trivsam arbetsplats.

Ansvarig uthyrare

Johanna Andersson Uthyrare 08-556 747 28

Kontakta oss

Kontor

354 kvm
Östermalm
Våning 2

Om lokalen

Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker fastighet och i ett fantastiskt läge med utsikt över Humlegården.

Planlösning

Fint kontor i sekelskiftesfastighet med fönster åt både Humlegården och den charmiga innergården.

Omgivning

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

Service

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service.
Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel.
Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.

Kommunikationer

Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera bussar stannar i närheten.

Om fastigheten

Byggår: 1881.
I denna vackra sekelskiftesbyggnad vid Humlegården finns stuckatur och tidsenliga detaljer bevarade. Här finns kontor med flexibla planlösningar och en mix av rum i olika storlekar, som kan passa många olika verksamheter.

Hyresgäster

Accent Equity Partners AB, Karlerö Liljeblad Advokatbyrå, Cerberus Oberoende Investeringsrådgivning AB, Axiell Aktiebolag, Bostadsgaranti AB, Cevian Capital AB, med flera.