Gamla Brogatan 27, 220 kvm

Ledig lokal i City

Sekelskiftespärla ett stenkast från Centralstationen!

Ansvarig uthyrare

Johanna Andersson Uthyrare 08-556 747 28

Kontakta oss

Om lokalen

Mycket trevlig sekelskifteslokal. Takhöjden är mycket generös och så även rummen. Originaldetaljer som stuckatur i tak ger lokalen extra karaktär och känsla.
Lokalen är till viss del rumsindelad men går att göra till en lite öppnare lösning.

Planlösning

Storrumslösning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Parkering

Det finns garageplatser för de som vill hyra.

Omgivning

Fastigheten är belägen i de så kallade Klarakvarteren, i den nedre delen av Norrmalm!

Service

Lokalen ligger centralt belägen på Gamla Brogatan med endast 1 minuts gångavstånd till pulsen på Drottninggatan och Hötorget. Här finner man butiker, bank, livsmedel och en sprudlande torgverksamhet. Central Hotell i huset och även flertalet hotell i det direkta närområdet. Centralbadet & Norra Latins konferenscenter inom gångavstånd.

Kommunikationer

Nedgång till Centralstationen finns i samma byggnad och det är bara några minuters promenad till Cityterminalen. Kort gångavstånd till Hötorget (t-banans gröna linje, bussar) och Centralstationen (alla t-banelinjer, pendeltåg, bussar, Arlanda express, fjärrtåg).

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial.

Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Fastigheten är byggd 1930 men renoverades 1988.

Denna fastighet kan man dela in i tre delar: Vasagatan 38, 10 våningar hög inklusive bottenvåning och källarplan.

Gamla Brogatan 27, 7 våningar hög inklusive källarplan. Gamla Brogatan 29, 6 våningar hög inklusive källarplan.

Huset har stora representativa entréer och butikslokaler som ligger i entréplan.
Fiber finns indraget.

Hyresgäster

I fastigheten sitter bland annat Kentor AB, Profil Events AB och Linder & Partners AB.