Lästmakargatan 20, 511 kvm

Ledig lokal i City

Modernt kontor i bästa läge ett stenkast från Stureplan

Ansvarig uthyrare

Johanna Andersson Uthyrare 08-556 747 28

Kontakta oss

Om lokalen

Planlösning

Fin, nyrenoverad yta. Oerhört effektivt med möjlighet till upp till 50 personer på ett våningsplan.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i City! Gångavstånd till Stureplan, Hötorget och T-centralen.

Service

Ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym & caféer. Stureplan ligger ett stenkast från porten! Gym finns i huset. Lunchställen av stor variation finns i närområdet.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Hötorget och T-centralen finns inom gångavstånd.
Buss 1 (Stora Essingen - Frihamnen) samt buss 56 (Hornsberg - Hakberget) stannar strax utanför.

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial. Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Hela kvarteret består av representativa kontor från olika tidsepoker på en av Stockholms bästa adresser.

Husen mot Kungsgatan är byggda i början av 1900-talet med gammaldags charm men invändigt ombyggda till moderna och rationella lokaler.

Lästmakargatan 20 är nyproducerad under 2011-2012 och är moderna lokaler med den senaste tekniken. Lästmakargatan 10 är ett hus från 80-talet med tegelfasad och funktionella ytor.

Hyresgäster

I kvarteret sitter bland annat Max Matthiessen, Carnegie, Balance Training, DLA Piper och Netigate AB