Strandbergsgatan 55, 1 000-7 100 kvm

Ledig lokal i Kungsholmen

Kontor med Sveriges kanske bästa skyltläge!

Ansvarig uthyrare

Karl Henrik Lenneryd Uthyrare 08-556 747 55

Kontakta oss

Kontor

1 000-7 100 kvm
Kungsholmen

Om lokalen

Under 2019 kan ni ta plats i ett kontor som totalrenoveras med en känsla av New York. Lokalerna kommer hålla en hög kontorsstandard och en industriell känsla med öppna installationer och passande materialval.

Totalt ca 7 700 kvm där ni kan hyra från ca 1 000 kvm kontor.

Sitt högst upp med en takterrass i Sydvästläge eller i galleriet som håller dubbel takhöjd.

Huset kommer att miljöcertifieras och då hålla en hög klass, ett led i klassningen är till exempel solceller som installeras på taket.

Planlösning

Kontor med en känsla av New York. Nyrenoverade lokaler med öppen planlösning och en bibehållen industriell karaktär.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Omgivning

Västra Kungsholmen är en modern och livfull del av innerstan med en blandning av bostäder, arbetsplatser och bra service. Här finns det gott om riktigt bra restauranger varav ett flertal ligger direkt vid strandpromenaden och erbjuder en härlig utsikt över vattnet.

När stadsdelen är fullt utbyggd kommer den att inrymma 20 000 boende och upp emot 35 000 arbetsplatser. Med ett kontor på Strandbergsgatan 55 kan vi dessutom erbjuda er ett fantastiskt skyltläge mot Essingeleden. Här exponerar ni ert varumärke för de 140 000 fordon som passerar varje dygn.

Service

I området finns ICA Maxi, Systembolaget, ett flertal gym, Apotek, Pressbyrån med mera. Dessutom finns det riktigt bra restauranger varav ett flertal ligger direkt vid strandpromenaden och erbjuder en härlig utsikt över vattnet - Piren, Lillys Burger, Stikki Nikki och Primo Ciao Ciao för att nämna ett axplock.

Kommunikationer

Tunnelbana: Blå linjen når du på 3 minuter, gröna linjen är på 10 minuters promenadavstånd.

Buss: 50, 56, 61 och 65 trafikerar området.

Med bil: Avfart Lindhagen från Essingeleden.

Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial.

Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Fabege som hyresvärd

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.

Om fastigheten

Fastigheten är 5 våningar hög och färdigställdes 1944. I fastigheten finns flexibla, effektiva och funktionella lokaler av alla typer.

Fastigheten har ett fantastisk bra skyltläge mot Essingeleden, där uppemot 140 000 fordon passerar varje dygn.