Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. Framtiden i trä

  2018-03-15

  Arbetet med Trikåfabriken 9 i Hammarby Sjöstad är i full gång. Det är första gången Fabege låter bygga till ett kontorshus med en trästomme, men troligen inte den sista. 

  Läs mer

 2. Fabege har tecknat avtal om att sälja fastigheten Uarda 6 i Arenastaden till Union Investments öppna fastighetsfond Unilmmo: Europa. Den Hamburgbaserade fastighetsinvesteraren har tidigare förvärvat två fastigheter av Fabege i Arenastaden. Fabege kommer på uppdrag av Union Investment att förvalta fastigheten, behålla kundrelationen och fortsatt driva utvecklingen i Arenastaden. Genom försäljningen bekräftas återigen områdets attraktivitet för institutionella investerare.

  Läs mer

 3. Gröna växter på kontoret är inte bara vackert. Många företag har upptäckt att det också kan få stora effekter på vår hälsa och prestation.

  Läs mer

 4. The North Alliance (NoA), ett nordiskt nätverk av kommunikations-, design och teknikbyråer, samlar nu sina svenska byråer under ett och samma tak i Fabeges fastighet Apotekaren, även kallad Tulestationen, i city. Det gröna hyresavtalet gäller cirka 3 800 kvm med och löper på sju år.  The North Alliance tillträder lokalen i början av 2019.

  Läs mer

 5. Den svenska versionen av Fabege AB:s årsredovisning 2017 publiceras på bolagets webbplats www.fabege.se den 26 februari 2018, klockan 08:00.

  Läs mer

 6. Fabege har idag erhållit en investment grade rating från Moodys med betyget Baa3, stable outlook.

  Läs mer

 7. Innovation, teknologi och en stark lokal närvaro har gjort EVRY till ett ledande IT-företag i Norden.

  Läs mer

 8. Inför årsstämman i Fabege AB (publ) den 9 april 2018 offentliggör valberedningen härmed sitt förslag avseende styrelseordförande och övriga styrelseledamöter. 

  Läs mer

 9. Vad ska en stillasittande kontorsarbetare äta för att få rätt mängd energi hela dagen?Näringsfysiologen och författaren Kristina Andersson ger sina bästa tips.

  Läs mer

 10. Fabeges gröna obligation 107 på 700 Mkr  under det Gröna MTN-programmet (Medium Term Note) får högsta betyg av Moody´s, GB1 (Excellent). Den gröna obligationen, har bedömts utifrån ”Green Bond Assessment” (GBA) . Betygsskalan går från GB1 till GB5.

  Läs mer

 11. Idag, 30 januari 2018, möts den alpina världscupens stjärnor ännu en gång i Hammarbybacken för att göra upp om pallplatserna i en parallellslalomtävling för herrar och damer.

  Läs mer

 12. 2017

  2017-12-31
 13. Skolverket samlokaliserar sin verksamhet till Solna Business Park. Det gröna hyresavtalet gäller cirka 13 800 kvm med en årshyra på cirka 40 Mkr och löper på 5 år. Skolverket tillträder lokalen under fjärde kvartalet 2019.

  Läs mer

 14. Varje år slängs tusentals ton av fullt fungerande byggmaterial från kontor. Fabege deltar nu i ett forskningsprojekt som syftar till att öka återanvändningen av material i mycket gott skick. 

  Läs mer

 15. Se klippet från mässan där vår VD, Christian Hermelin, berättar om hur man bygger attraktiva stadsdelar. 

  Läs mer

 16. Möten är navet i en verksamhet, det är här idéer diskuteras och viktiga beslut tas som avgör resultat och framgång. Ungefär 30 % av arbetstiden sitter vi på möten, är du chef så blir procenten högre cirka 50 – 80%.

  Läs mer

 17. SEB:s nya kontor i Arenastaden har utsetts till 2017s snyggaste kontor av Lokalnytt och Fastighetssverige, baserat på att det bäst uppfyller kriterierna stil, arbetsmiljö och nytänkande. Det nya kontoret rymmer lika många människor som en mindre stad, mer precist drygt 4 500 medarbetare.

  Läs mer

 18. Siemens har flyttat till Arenastaden och ett nytt kapitel skrivs i teknikjättens historia. Här berättar de om valet av område som en investering för framtiden.

  Läs mer

 19. Visa fler