Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. 2010

  2010-12-31
 2. Fabeges kund Maxi ICA i Solna Business Park har sparat 300 000 kronor på ett år på minskad elförbrukning tack vare ett miljösamarbete med Fabege och Solna Kommun. För denna insats fick ICA Maxi kommunens miljöpris 2010. 

  Läs mer

 3. När Fabege bygger Vattenfalls nya huvudkontor i Arenastaden är det inte bara den färdiga fastigheten som ska uppfylla höga miljökrav. Eftersom en väsentlig del av byggmaterialet transporteras med tåg är även byggprocessen så miljövänlig som möjligt.

  Läs mer

 4. Vill du resa bort för en kväll men utan flyg och övernattning? Då är du välkommen till Hemma hos Kaj i ett av de vackra kajhusen i Hammarby Sjöstad. Med mat inspirerad från världens alla hörn har den nya restaurangen och festvåningen fått gästerna att strömma till.

  Läs mer

 5. När det nya biblioteket i Hammarby Sjöstad öppnar i februari kommer det att ha tre gånger så stora ytor, och en utökad satsning på barn. För Fabege är det ett ombyggnadsprojekt helt i linje med ambitionen att förse stadsdelen med bra service.

  Läs mer

 6. Vill ni ändra planlösning, specialbygga ytor eller ha en helt ny fastighet? Inga önskemål är för omöjliga. Fabege skapar och förändrar utifrån kundens önskemål.

  Läs mer

 7. Olympus ville ha en öppnare planlösning och lokaler som kunde uppfylla högre hygienkrav. Egmontbolagen Egmont Tidskrifter och Nordisk Film behövde större lokaler och specialbyggda ytor. Fabege hittade lösningar som mötte kundernas krav och snart finns både Olympus och Egmont i anpassade lokaler i Arenastaden.

  Läs mer

 8. – Vår affärsidé bygger på stadsutveckling – att utveckla hela områden och stadsdelar, inte bara enstaka fastigheter. Det är så vi skapar långsiktigt attraktiva områden, säger Urban Sjölund, fastighetschef Fabege.

  Läs mer

 9. Nytt på webben

  2010-08-09

  Välkommen att titta in på Fabeges nya webbplats. Hela webben har fått en rejäl ansiktslyftning och flera nya funktioner. Bland annat finns nu en helt egen avdelning för våra hyresgäster.

  Läs mer

 10. Visa fler