Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. 2011

  2011-12-31
 2. I veckan utsågs Fabeges koncernövergripande webbplats fabege.se av KWD, King Worldwide, till Sveriges 7:e bästa webbplats med 66,75 av 100 möjliga poäng (ett plus med 10,25 poäng jämfört med förra året) i en rankning av de 100 största noterade bolagens webbplatser i Sverige.

  Läs mer

 3. AIK:s medlemmar har sagt sitt, det blir Friends Arena som kommer att bli AIK Fotbolls nya hemmaarena. Under ett extrainsatt medlemsmöte under torsdagskvällen röstade AIK Fotbolls medlemmar ja. Från och med säsongen 2013 kommer AIK att spela på arenan, men redan från och med hösten 2012 kommer AIK att kunna spela träningsmatcher på arenan.

  Läs mer

 4. Nu är det dags för nästa steg i vår kunddialog – att gå från ord till handling. Vi har redan sjösatt ett antal projekt där vi omsätter era förslag och synpunkter i praktik, och vi hoppas att ni ska märka att det ger resultat.

  Läs mer

 5. Visste du att i många av Fabeges lokaler finns det välkända restauranger?

  Läs mer

 6. Nu öppnar Fabege ett nytt citykontor på Luntmakargatan 18.

  Läs mer

 7. Centralbadet, en K-märkt Stockholmsskönhet, har öppnat igen efter att ha fått en ansiktslyftning. Och här ska ett bad få ta tid.

  Läs mer

 8. Visa fler