Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. 2012

  2012-12-31
 2. Det bubblar och sjuder i Arenastaden, med Sveriges nya nationalarena som naturlig samlingspunkt. Invigningen av arenan i oktober blev en succé och nu har de första hyresgästerna i Sjökvarteret flyttat in mitt i händelsernas centrum.

  Läs mer

 3. Under våren 2013 får hyresgästerna i Arenastaden närmare till allt – med hjälp av ett antal cyklar som kan lånas av vem som helst.

  Läs mer

 4. I dagarna lämnar Svenska Fotbollförbundet Råsunda för gott. Flyttlasset går till Arenastaden och kontorsfastigheten Uarda 1.

  Läs mer

 5. Kunderna är det viktigaste ett företag har. Men utan att fråga dem kan det vara svårt att veta vad kunderna upplever fungerar bra och vad som kan förbättras. Därför skickar Fabege ut enkäter där hyresgästerna får svara på ett tjugotal frågor om allt från bemötande och service till hur deras kontorslokaler fungerar.

  Läs mer

 6. Den senaste tidens turbulens på finansmarknaden har lett till att många företag får göra stora besparingar för att överleva. Men för Fabege ser framtiden ljus ut. Hyresintäkterna ökar och allt fler efterfrågar moderna och flexibla kontor med attraktiva lägen.

  Läs mer

 7. Som hyresgäst hos Fabege får du 20 procents rabatt på presentkort, behandlingar och produkter hos Centralbadet – ett av Sveriges vackraste badhus byggt redan 1904.

  Läs mer

 8. Fabege och Vattenfall har tidigare i år fått pris från European Commission DG JCR för Uarda 5, och nu har vi även fått Sweden Green Building Awards pris i kategorin EU GreenBuilding, nybyggnad.

  Läs mer

 9. Fem pusselbitar, miljöfokus och grönområden för rekreation. Det är grunden till framtidens stadsdel som nu tar form.

  Läs mer

 10. Nästan halva personalstyrkan på Fabege ställde upp i årets Stockholm Triathlon och många var där och hejade på. Drygt 30 000 kronor samlade de in till förmån för Cancerfonden. Och alltihop började med ett jobbigt besked.

  Läs mer

 11. Det tidigare slutna tingsrättshuset genomgår en total makeover. När allt är klart står en blåklassad byggnad med öppen planlösning, öppenhet mot gatan och ett storslaget inre på plats.

  Läs mer

 12. Nu är vår nya nationalarena testad för första gången inför publik. Det var ett lyckat evenemang med 10 000 besökanden som fick insupa atmosfären av arenan tillsammans med kända svenska artister.

  Läs mer

 13. Visa fler