Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. 2013

  2013-12-31
 2. Nu står det klart att Fabege har en topplacering bland Sveriges ledande hyresvärdar. Det visar en färsk rapport från CFI Group och Fastighetsägarna Sverige, Fastighetsbarometern. Årligen görs en analys av svenska hyresgästers uppfattning om sin hyresvärd, och i år är Fabege med och tangerar det högsta index som hittills uppmätts.

  Läs mer

 3. I januari 2014 öppnar Matmakarn i Solna Business Park. Det är vännerna Gabi Gabriel och Chris Coker som tillsammans öppnar ett frukost- och lunchställe, med fokus på lättillgänglig, hälsosam mat.

  Läs mer

 4. Hammarby Sjöstad får under nästa år ett träningscenter anpassat efter den moderna människan med extra många morgon- och lunchklasser, generösa öppettider och stora, luftiga ytor.

  Läs mer

 5. Ett landmärke i all sin enkelhet. Ett hus som ser kul ut och som har en tydlig grafisk identitet. Så beskriver arkitekten Karolina Keyzer Quality Hotel Friends i Arenastaden. I oktober mottog hon Solna stads Stadsmiljöpris 2013 för sitt arbete med hotellet.

  Läs mer

 6. Svenska SpelLjusgårdar och perforerad metall. Det låter som något taget ur framtiden, men det är faktiskt ett bygge som pågår just nu mitt i Arenastaden.

  Läs mer

 7. Alex Ghanati saknade en bra biltvätt i närheten av sin studio och skivbolag på Gårdsvägen. I våras startade han Future Car Care, en miljövänlig biltvätt med ångteknik, i samma fastighet.

  Läs mer

 8. Fastigheten Uarda 5 går mot sin andra vinter. Det supermoderna huset har höga miljöambitioner och extremt låg energiförbrukning. Den avancerade tekniken ställer krav och erbjuder samtidigt spännande utmaningar för den nya fastighetsteknikern Mike Suomilammi.

  Läs mer

 9. Fabege har tecknat avtal om förvärv av fastigheten Tömmen 1, Gårdsvägen 2-4 i Arenastaden. Säljare är tre privata fastighetsägare.

  Läs mer

 10. Christian Hermelin, VD Fabege, kommenterar tredje kvartalet 2013:

  Läs mer

 11. Ett område med citypuls, bra service, närhet till naturen och bra kommunikationer lockar allt fler företag. Kontorslandskapen utvecklas samtidigt i rask takt och den traditionella arbetsplatsen får lämna plats åt ny teknik och mer kreativa arbetsmiljöer.

  Läs mer

 12. Vatten, grönska och en mikrofon – sen är samtalet ditt. På kort tid har intresset för att spela in en egen podcast vuxit sig stort, och Fabege är inte sena att haka på trenden.

  Läs mer

 13. Just nu pågår en ombyggnation av Fabeges huvudkontor i Arenastaden. Fler ytor för spontanmöten skapas, samtidigt som de anställda på företaget inte längre sitter på fasta arbetsplatser utan på olika ställen varje dag. Principen kallas ”aktivitetsanpassad arbetsmiljö” och ger en fingervisning om framtidens kontorslandskap.

  Läs mer

 14. Intresset för cykling ökar och Fabeges hyresgäster i Solna Business Park har sedan länge kunnat hyra cyklar på servicekontoret vid Englundavägen. Nu rustas cykelpoolen upp med två nya elcyklar från Crescent.

  Läs mer

 15. För tredje året i rad arrangerar Solna stad tävlingen Årets Unga Affärsidé, där du som ung entreprenör kan få bidrag och stöd för ditt projekt.

  Läs mer

 16. Fabege samlar nu teknik, energi och miljöfrågor i en ny avdelning och tillsätter Anders Borggren som ansvarig och medlem av koncernledningen. Anders Borggren kommer närmast från ISS där han arbetat som ansvarig för verksamhetsutvecklingen i Sverige. Han tillträder sin nya roll på Fabege senast den 1 februari 2014.

  Läs mer

 17. Vid Fabeges årsstämma den 21 mars 2013 beslutades att valberedningen, som bland annat ska lämna förslag till styrelseledamöter, ska bestå av företrädare för de fyra största aktieägarna. Namnen på valberedningens ledamöter samt de ägare dessa företräder ska offentliggöras senast sex månader före årsstämman och baseras på det kända ägandet omedelbart före offentliggörandet.

  Läs mer

 18. Visa fler