Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. 2014

  2014-12-31
 2. Sodexo flyttar in

  2014-12-19

  I januari 2016 får vi en ny granne i Arenastaden. Då flyttar Sodexo till nya moderna lokaler på Evenemangsgatan 17 i Arenastaden tillsammans med sina cirka 200 medarbetare.

  Läs mer

 3. En helt ny stadsdel växer fram i Arenastaden. Området har på kort tid förvandlats till en levande stadsdel med kontor, restauranger och service. Men området är ännu inte färdigutvecklat, och det är oerhört viktigt att de som bor och arbetar i området idag upplever det som en fungerande stadsdel. 

  Läs mer

 4. Fabege har avyttrat Ladugårdsgärdet 1:48 i Värtahamnen samt Hammarby-Smedby 1:457 och 1:458 i Upplands Väsby till Fastpartner samt Grönlandet Södra 13 på Norrmalm till en privat aktör.

  Läs mer

 5. Den 1 januari 2015 tar Lagardère Unlimited över driften av Friends Arena i ett avtal som sträcker sig minst 10 år fram i tiden. Det offentliggör idag ägarna till Friends Arena; Svenska Fotbollförbundet, Peab, Fabege, Solna Stad och Jernhusen tillsammans med Lagardère Unlimited, som också tecknar ett långsiktigt hyresavtal med fastighetsbolaget till Friends Arena, Arenabolaget i Solna.

  Läs mer

 6. Fabege har avyttrat fastigheten Planen 4 i Solna till Näckström Fastigheter AB.

  Läs mer

 7. En specialkomponerad julmeny och smakrika julöl står på bordet hos Carnegiebryggeriet under december.

  Läs mer

 8. Att sätta Kungsgatan på kartan är målet med Fabeges satsning i city. Startskottet sker med att caféjätten Starbucks flyttar in som hyresgäst.

  Läs mer

 9. En fartfylld långhelg står för dörren, med shower och tävlingar i mängder. På fredag kväll kan du gå två, men betala bara för en.

  Läs mer

 10. Snart är det minimarknad i Englundaparken. Snurra på chokladhjul och kasta pil - när magen knorrar får du gröt och juliga smakprover.

  Läs mer

 11. Fabege har avyttrat fastigheterna Rovan 1 och Rovan 2 (Huvudsta Centrum) till Andersson Invest & Fastighets AB.

  Läs mer

 12. En hållbar, attraktiv, centralt belägen plats med goda kommunikationer och en hög servicenivå var några av kraven då Siemens skulle finna morgondagens arbetsplats för sina medarbetare från Upplands Väsby, Solna, Kista samt några anställda från kontoret i Huddinge. Valet föll på Arenastaden och cirka 700 medarbetare flyttar in i oktober 2017. Avtalet är tecknat på 12 år och omfattar cirka 10 000 kvm kontor med en årlig hyra på 25 Mkr.

  Läs mer

 13. Fabege har avyttrat tomträtten Godsfinkan 1 till Stockholm stad. Godsfinkan 1 är belägen på Heliosgatan 22-26 och omfattar kontor och lager med en uthyrbar area om ca 7 800 kvm.

  Läs mer

 14. Möten, orienterbarhet och miljö är nyckelord som legat med i bakhuvudet under utformningen av SEB:s nya kontorskvarter i Arenastaden.

  Läs mer

 15. Stålbalkar i taket, stora fönster och 7,5 meters takhöjd. Addera modern design med spännande materialval och du har Fordfabriken i Norra Djurgårdsstaden.

  Läs mer

 16. Den 27 augusti samlades 383 barn och ungdomar för att göra en storsatsning på miljön i Hammarby Sjöstad. Satsningen öppnade även upp för ökat socialt engagemang och en tidig introduktion till näringslivet.

  Läs mer

 17. Fastigheten Grönlandet vid Adolf Fredriks kyrka anses vara en av de viktigaste moderna byggnaderna i Sverige. En strikt och elegant fasad möter besökaren från gatan, men innanför porten öppnar sig en stor innergård som omges av ovala husväggar.

  Läs mer

 18. Byggnaderna i Solna Business Park moderniseras, men det händer nästan ännu mer i närmiljön. Susanna Elvsén som är marknadsområdeschef hos Fabege berättar om vilka utvecklingsprojekt som pågår i området just nu.

  Läs mer

 19. Finansföretag med superdesignad kontorsinredning? Jovisst. När Svea Ekonomi flyttade till Arenastaden ville grundaren och ägarna behålla familjekänslan trots företagets växtvärk. Efter att ha varit med i byggprocessen från första start sitter de idag på sin snygga hemtrevliga arbetsplats.

  Läs mer

 20. Visa fler