Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. 8 och 16 maj flyttar SEB in i sitt nya kontor i Arenastaden, Sveriges största nybyggda kontor med fokus på hållbarhet. Fabege äger och förvaltar fastigheten och hyreskontraktet är deras största hittills.

  Läs mer

 2. Möten är navet i en verksamhet, det är här idéer diskuteras och viktiga beslut tas som avgör resultat och framgång. Ungefär 30 % av arbetstiden sitter vi på möten, är du chef så blir procenten högre cirka 50 – 80%.

  Läs mer

 3. Siemens har flyttat till Arenastaden och ett nytt kapitel skrivs i teknikjättens historia. Här berättar de om valet av område som en investering för framtiden.

  Läs mer

 4. På Centralbadet du hittar det mesta inom hälsa oavsett om det är bad, behandlingar eller spännande mattrender. Följ med på en hundraårig spatradition!

  Läs mer

 5. Vad ska man tänka på när man planerar belysningen på sitt kontor? Vi frågade ljusfabriken ERCO om råd.

  Läs mer

 6. Nu kör vi med 100% grön el. Fabege byter nu ut alla sina servicebilar till nya elbilar som kommer att laddas med enbart grön el.

  Läs mer

 7. Det blommar i Arenastaden – på taken! I stadsdelen finns nu en hektar gröna tak och sedan i våras kan SEB, och många andra, njuta av en park på våning sju. 

  Läs mer

 8. Orkla Care och Orkla Confectionary & Snacks gick från kontorslandskap och egna rum tillatt jobba aktivitetsbaserat. En lyckad lösning, visar en medarbetarundersökning.

  Läs mer

 9. Söder om söder får ett nytt landmärke och telekombolaget 3 ett kontor som verkligen syns. Pelaren tornar stiligt upp sig på Pastellvägen mitt emot Globen.

  Läs mer

 10. Nu höjs nivån på luncherna i Arenastaden och Hammarby Sjöstad ytterligare. Två högklassiga restauranger öppnar – välkomna Pocket by Pontus och Luma Restaurang och Konferens by Eatery!

  Läs mer

 11. Personlig, inbjudande och händelserik. Gamla Brogatan som en gång i tiden var en mötesplats för konstnärer och musiker får nu ett nytt ansikte. Så ser visionen ut för Gamla Brogatan.

  Läs mer

 12. Alla behöver lugn och ro ibland, inte minst på jobbet. En behaglig ljudmiljö gör det lättare att fokusera på det du ska göra och minskar stress.

  Läs mer

 13. Fabege tar Sundbybergs gamla Åhlénshus in i 2010-talet. Nästa år ryms här ljusa kontor, butiker och restauranger i ett extremt pendlarvänligt läge.

  Läs mer

 14. Världens första Svanenmärkta biltvätt ligger i Arenastaden. Future Car Care handtvättar bilar miljövänligt och skonsamt med vattenånga.

  Läs mer

 15. Friends Arena är inte bara spelplats för de största sportevenemangen och konserterna. Här kan du också boka konferenser som lockar fram kreativiteten.

  Läs mer

 16. Nästa år lämnar SEB den stora halvmåneformade byggnaden i Rissne för tre stilrena hus i myllrande Arenastaden. Alessandro Ripellino ritade båda kontoren – med 25 års mellanrum.

  Läs mer

 17. I Råstasjön flockas änder, doppingar, svanar och ovanligare fåglar som näktergalar och brunänder. Därför trivs fåglarna här och så mår de i storstaden.

  Läs mer

 18. Ett glashus med en iögonfallande spets står snart klart som huvudkontor åt Telenor. Så här tänkte arkitekten bakom Solnas nya landmärke No1 Råsunda.

  Läs mer

 19. Hur kan vi skapa lokaler för friskare medarbetare? Ren luft, generöst ljusinsläpp och möjlighet till fysisk aktivitet är tre nyckelord.

  Läs mer

 20. Gratis motion och snabbare resväg till och från jobbet. Allt fler upptäcker fördelarna med att cykla. Vid sidan om bra parkeringar och omklädningsrum erbjuder Fabege även sina hyresgäster möjlighet till cykelservice två gånger om året. Under april och maj är det dags igen. 

  Läs mer

 21. Visa fler