Media

Välkommen till Fabeges pressrum. Fabeges massmedierelationer skall kännetecknas av öppenhet, objektivitet, snabbhet, tydlighet, långsiktighet, kontinuitet och följa höga etiska normer.

 1. Framtiden i trä

  2018-03-15

  Arbetet med Trikåfabriken 9 i Hammarby Sjöstad är i full gång. Det är första gången Fabege låter bygga till ett kontorshus med en trästomme, men troligen inte den sista. 

  Läs mer

 2. Gröna växter på kontoret är inte bara vackert. Många företag har upptäckt att det också kan få stora effekter på vår hälsa och prestation.

  Läs mer

 3. Innovation, teknologi och en stark lokal närvaro har gjort EVRY till ett ledande IT-företag i Norden.

  Läs mer

 4. Vad ska en stillasittande kontorsarbetare äta för att få rätt mängd energi hela dagen?Näringsfysiologen och författaren Kristina Andersson ger sina bästa tips.

  Läs mer

 5. Idag, 30 januari 2018, möts den alpina världscupens stjärnor ännu en gång i Hammarbybacken för att göra upp om pallplatserna i en parallellslalomtävling för herrar och damer.

  Läs mer

 6. 2017

  2017-12-31
 7. Varje år slängs tusentals ton av fullt fungerande byggmaterial från kontor. Fabege deltar nu i ett forskningsprojekt som syftar till att öka återanvändningen av material i mycket gott skick. 

  Läs mer

 8. Se klippet från mässan där vår VD, Christian Hermelin, berättar om hur man bygger attraktiva stadsdelar. 

  Läs mer

 9. Möten är navet i en verksamhet, det är här idéer diskuteras och viktiga beslut tas som avgör resultat och framgång. Ungefär 30 % av arbetstiden sitter vi på möten, är du chef så blir procenten högre cirka 50 – 80%.

  Läs mer

 10. Siemens har flyttat till Arenastaden och ett nytt kapitel skrivs i teknikjättens historia. Här berättar de om valet av område som en investering för framtiden.

  Läs mer

 11. På Centralbadet du hittar det mesta inom hälsa oavsett om det är bad, behandlingar eller spännande mattrender. Följ med på en hundraårig spatradition!

  Läs mer

 12. Vad ska man tänka på när man planerar belysningen på sitt kontor? Vi frågade ljusfabriken ERCO om råd.

  Läs mer

 13. Nu kör vi med 100% grön el. Fabege byter nu ut alla sina servicebilar till nya elbilar som kommer att laddas med enbart grön el.

  Läs mer

 14. Det blommar i Arenastaden – på taken! I stadsdelen finns nu en hektar gröna tak och sedan i våras kan SEB, och många andra, njuta av en park på våning sju. 

  Läs mer

 15. Orkla Care och Orkla Confectionary & Snacks gick från kontorslandskap och egna rum tillatt jobba aktivitetsbaserat. En lyckad lösning, visar en medarbetarundersökning.

  Läs mer

 16. Söder om söder får ett nytt landmärke och telekombolaget 3 ett kontor som verkligen syns. Pelaren tornar stiligt upp sig på Pastellvägen mitt emot Globen.

  Läs mer

 17. Nu höjs nivån på luncherna i Arenastaden och Hammarby Sjöstad ytterligare. Två högklassiga restauranger öppnar – välkomna Pocket by Pontus och Luma Restaurang och Konferens by Eatery!

  Läs mer

 18. Personlig, inbjudande och händelserik. Gamla Brogatan som en gång i tiden var en mötesplats för konstnärer och musiker får nu ett nytt ansikte. Så ser visionen ut för Gamla Brogatan.

  Läs mer

 19. Alla behöver lugn och ro ibland, inte minst på jobbet. En behaglig ljudmiljö gör det lättare att fokusera på det du ska göra och minskar stress.

  Läs mer

 20. Fabege tar Sundbybergs gamla Åhlénshus in i 2010-talet. Nästa år ryms här ljusa kontor, butiker och restauranger i ett extremt pendlarvänligt läge.

  Läs mer

 21. Visa fler