Arbeta i Stockholms coolaste byggnad

Stålbalkar i taket, stora fönster och 7,5 meters takhöjd. Addera modern design med spännande materialval och du har Fordfabriken i Norra Djurgårdsstaden.

Fabriken, som gett sitt namn till byggnaden, började byggas 1931 och räknas idag som en av de mest genuina funkisbyggnaderna i Stockholm. Byggnaden såldes, totalrenoverades och byggdes till i början av 2000-talet. Idag har bland annat Nasdaq OMX och Gant sitt kontor här.

Byggnaden ligger mitt i Norra Djurgårdsstaden som idag växer fram som en spännande ny stadsdel i Stockholm. Lokalerna är designade av den kända arkitektbyrån Sandell Sandberg och kombinationen av gamla fabrikslokaler och design i framkant skapar en arbetsmiljö med fysisk och kreativ rymd. Byggnaden är oerhört flexibel och rationell med generösa takhöjder och stora originalfönster. Över innergården finns ett stort glastak vilket ger ett härligt ljusinsläpp till de gemensamma ytorna som rymmer restaurang, konferenslokaler och hörsal.

- Om ni behöver nya lokaler så erbjuder dessa fastigheter fantastiska möjligheter, säger Desirée Walkenström på Fabege.

Är du nyfiken på lokalerna i Fordfabriken? Kontakta Desirée Walkenström på Fabege, tel. 08-555 148 09 eller skicka e-post till desiree.walkenstrom@fabege.se.

Vill du läsa mer, www.fabege.se/Fordfabriken

Nyheter