Karin och Jenny nya i Arenastadens team

På Fabeges områdeskontor i Arenastaden jobbar tolv personer med allt från ekonomi och avtalshantering till drift och service. Förvaltaren Karin Högberg och förvaltningsassistenten Jenny Jagerby är två av dem.

Karin Högberg– Jag började på Fabege i september och har tagit över förvaltningen för ett antal fastigheter, bland annat den ombyggda fastigheten som vi kallar Sjökvarteret. Mitt jobb handlar om allt från att teckna och omförhandla kontrakt till att svara på frågor gällande fastigheterna och lokalerna, berättar Karin Högberg.
 
Som förvaltare har Karin det yttersta ansvaret för fastigheterna.
 
– Hyresgästerna har mig som kontaktperson och det gäller att lösa eventuella problem som uppstår och ge svar på frågor. Många av våra tekniker har jobbat länge med fastigheterna i området och känner hyresgästerna väl, vilket är till stor hjälp, säger hon.

Löser små och stora problem

Jenny JagerbyJenny Jagerby har jobbat på Fabege sedan 2006 men har sedan november bytt tjänst till förvaltningsassistent. Hon ansvarar för hyresadministrationen, skriver mindre avtal och ser till att nyinflyttade företag får skyltar på plats, bland mycket annat.
 
– Det finns inga vanliga arbetsdagar utan allt beror på vad kunderna hör av sig om!
 
Hon är nöjd med att vara en del av Arenastaden-teamet:
 
– Det här är ett spännande område med bra läge och kommunikationer som kommer att bli väldigt fint när det är klart, så jag tycker det är jätteroligt att vara på plats här!

Nyheter