Bli framtidens entreprenör!

För tredje året i rad arrangerar Solna stad tävlingen Årets Unga Affärsidé, där du som ung entreprenör kan få bidrag och stöd för ditt projekt.

– Vi vill uppmuntra till entreprenörskap och ge fler ungdomar chansen att förverkliga sina idéer, säger Ulla Johansson på Solna stad.

Nu har du chansen att förverkliga din affärsidé. Fram till den 15 november kan du som är mellan 17-25 år skicka in ditt bidrag och vara med och tävla om utmärkelsen Årets Unga Affärsidé. I vinsten ingår 50 000 kronor från Fabege, som kan användas för att starta ett aktiebolag eller sättas in i en redan etablerad verksamhet.

Engagerade företagare ger stöd

För att bistå vinnaren med goda råd och tips finns både representanter från PwC och Handelsbanken till hands samt Fabeges affärsutvecklingschef Klaus Hansen Vikström.

– Att Fabege även ställer upp som mentor i utvecklandet av företaget är väldigt roligt, säger Ulla Johansson.

Utdelning av Årets Unga Affärsidé 2013

Utdelning av Årets Unga Affärsidé 2013

Dessutom får vinnarna möjlighet att presentera sin affärsidé på Solnas frukostbricka, ett möte för företagare i Solna. Tidigare år har vitt skilda affärsidéer, som nya sätt att ta betalt via SMS och innovativa reflexlösningar för cyklister, vunnit tävlingen.

– Stödet från Fabege är väldigt viktigt för tävlingen. 50 000 kronor vilket är en helt enastående summa som kan hjälpa de unga entreprenörerna en bra bit på vägen, säger Ulla Johansson, näringslivsutvecklare på Solna stad.

Nyheter