Candyking till Solna Business Park

Många företag har valt att flytta till Solna Business Park. Ett av de senaste företagen att göra detta är Candyking.

Solna Business Park utvecklas för varje dag som går och fler företag väljer nu att placera sin verksamhet i området. Vi på Fabege har redan från start känt oss säkra på att området kommer att locka både stora och små företag, med tanke på dess goda kommunikationer och de moderna kontorslösningarna.

Redan idag har företag som Evry och Coop sina huvudkontor i området, men inom en snar framtid får de även sällskap av godisjätten Candyking.

- Vi är väldigt glada att Candyking väljer just Solna Business Park. De har ett starkt varumärke och deras närvaro kommer att tillföra mycket till området, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef på Fabege.

Candyking, som startades redan 1984, levererar lösviktsgodis livsmedelsbutiker och är ledande i Norden, Storbritannien och Irland. Bolagets koncept och varumärken inom konfektyr är Candyking, Karamellkungen, Premium och Candyking Favourites. Även lösvikt inom natursnacks levereras under varumärket Parrot's.

Adressen till deras nya huvudkontor i Solna Business Park blir Englundavägen 7, där företaget kommer att bli granne med stjärnkrögaren Pontus Frithiofs restaurang, Pontus in the Park.

Nyheter