Fika, jobb och läxhjälp på Drottninggatan 89

Receptionen på Drottninggatan 89 är mycket mer än bara en reception. Här kan hyresgästerna också ta en fika eller afterwork i loungen, hyra konferenslokal och få hjälp med att gå ut med hunden, med mera.

Drottninggatan 89, fastighetens entré– Vi som jobbar här har mat, service och arbetsglädje i blodet, säger Jonas Albertsson, platsansvarig på Drottninggatan 89.

Entrén är nyinredd i mörka och lugna färger. Receptionen består av ek och stål och har även en baristadel med kaffe, smörgåsar, wraps, och sallader med mera. Besökarna kan välja om de vill ta en snabb kopp vid ett av ståborden eller sjunka ner i någon av de mjuka fåtöljerna med dansk design.

– Vissa möten vill man kanske inte ta uppe på kontoret, säger Jonas Albertsson. Då är det bekvämt att kunna ta en kaffe i loungen istället, eller kanske boka upp ett mötesrum i konferensavdelningen. Vi vill att entrén ska vara en naturlig träffpunkt för alla som jobbar i huset.

Full service till alla som jobbar i huset

Drottninggatan 89, lampan på entrénPå Drottninggatan 89 har närmare trettio företag kontor och målsättningen har varit att ge dem tillgång till all service de kan tänkas vilja ha. Personalen i receptionen hjälper förstås gärna till med att svara i telefon, ta emot besökare och alla andra sysslor som en reception normalt utför, men inte bara det. Alla som jobbar där har även en baristautbildning och vaktmästarfunktionen utför det mesta som hyresgästerna kan tänkas vilja ha hjälp med. Det kan handla om allt från att göra inköp av kaffebröd till fikastunden och att lämna skjortan på kemtvätt, till att packa påskägg eller skaffa läxhjälp åt barnen.

– Vår uppgift är att underlätta för de som jobbar i huset genom att hjälpa till med allt mellan himmel och jord, berättar Jonas Albertsson.  Det är inte vi som utför alla uppgifter, men vi ansvarar för kvaliteten. Målsättningen är förstås nöjda hyresgäster.

Möjlighet till små och stora möten

Här finns också en konferensavdelning med ett större rum där det får plats ett åttiotal personer, samt tre mindre mötesrum. Konferensavdelningen marknadsför sig även externt.

– Läget är otroligt bra och här finns all den teknik man kan förvänta sig, säger Jonas Albertsson. Vi serverar också för- och eftermiddagskaffe med smörgåsar, plock eller vad konferensgästerna kan tänkas vilja ha.

Drottninggatan 89 har inget eget kök, däremot ligger restaurangen Grill vägg i vägg och via en separat dörr kan konferensgästerna ta sig in i restaurangens vip-avdelning. 

Drottninggatan 89, entré

Nyheter