Fabeges årliga cykelevent

Fabege tycker att alla har rätt till en väl fungerande cykel. Cykelservicen är en uppskattad favorit i repris som startade hösten 2012.

 

 

Vissa områden har en specifik vecka då mekaniker erbjuder service, i mån av plats. Vid servicen får cykeln en allmän översyn inklusive justering av växlar och bromsar samt smörjning av rörliga delar. Eventuella byten av reservdelar kommer mekaniker och cykelägare överens om på plats. Mekanikerna har med sig det mesta som kan tänkas bytas.

Uppmuntrar till motion och miljö

Fabeges cykelservice är ett årligt event med start inför cykelsäsongen. Satsningen har dragits igång för att uppmuntra till motion och en bra miljö för hyresgästerna.

Förutom att hyresgäster i vissa områden kan få sina cyklar servade, har Fabege i city installerat en cykelparkering i ett närliggande garage som hyresgästerna tryggt och säkert kan förvara sina cyklar i. I nära anslutning till parkeringen finns omklädningsrum där man kan ta en dusch efter cykelturen och förvara sina cykelkläder i ett skåp.

Peter Nyberg, marknadsområdeschef på Fabege, tror att det är helhetstänket som har gjort Fabeges cykelsatsning så populär.

– Vi vill självklart underlätta för de som redan cyklar regelbundet men även komma i kontakt med personer som inte tidigare har cyklat så mycket. Dessutom är det här med vardagsmotion något som är trendigt just nu, säger Peter Nyberg.

Ta kontakt med ansvarig person i respektive område för mer information om vad som gäller för just dig.

Nyheter