Full fart framåt med nya elcyklar

Intresset för cykling ökar och Fabeges hyresgäster i Solna Business Park har sedan länge kunnat hyra cyklar på servicekontoret vid Englundavägen. Nu rustas cykelpoolen upp med två nya elcyklar från Crescent.

ElcyklarDe nya cyklarna är av modellen Crescent 973 El-Assisterad och dem kan du som hyresgäst ta dig en cykeltur i närområdet eller till ett närliggande centrum - utan att det behöver ta allt för lång tid.

Elcykeln - en växande trend

– Elcyklarna är jättebra! Jag har själv jobbat i cykelaffär och vet att de håller hög kvalitet och är väldigt stabila. Till exempel har de samma slags cykelstöd som postcyklarna, så de välter aldrig, säger Magnus Eriksson, områdesvärd i Solna Business Park.

Enkelt att hyra

Vill man hyra cykel, är det bara att teckna ett avtal med Fabege så får man ett personligt lånekort till en kostnad på 500 kronor per år. Cykelhjälm ingår i hyran och cyklarna ska vara inlämnade före klockan 16 samma dag.

– Det är enkelt och funkar ungefär som när man lånar en bok på ett bibliotek, säger Magnus Eriksson som själv cyklar 4,5 mil enkel väg till jobbet flera gånger i veckan.

Nyheter