Nära och snabbt är trenden

Summit, som driver utvecklingen inom möten och konferens, ser två trender. Det är tillgänglighet och snabbhet. 

– Vi ägnar mycket tid att titta på omvärlden, och inspireras av till exempel Microsoft, och deras tankar runt mobilitet och co-working. Bland annat åker hela personalen till New York i mars och spanar där, berättar Patrik Åström som är CEO på Summit.

I november utökade de sina mötesplatser och flyttade in i Solna Business Park. Där har de skapat en egen park i parken, med café, minigolf och gräsmatta. Utanför finns en hållplats för tvärbanan, och kunden kan ta sig direkt till dörren.

– Det vi löser för kunden är snabbhet och tillgänglighet, vilket innebär att vi bara finns där företag och spårbunden trafik finns. På de platserna vill vi skapa bra platser för kontor och möten i en kul, inspirerande, urban miljö, säger Patrik.

Boka innan sista april och få rabatt!

Summit har projektledare med flera år i branschen och hjälper till med allt från företagets kick off hos oss till den stora lanseringsfesten på ert kontor.

Boka innan den sista juni och få 50 % rabatt på projektledarkostnaden (Ord. pris 900 kr per timme). Ange erbjudandekod FABEGE i kontakten med oss för att ta del av detta erbjudande.

För mer information, kontakta vår Chief Difference Officer - Martin Tallvid, martin.tallvid@summit.se eller via telefon 08-522 232 66.

Nyheter