Nu finns Sunfleet Bilpool också i Arenastaden

Sunfleet Bilpool är ett smart alternativ till tjänstebil. Med ett företagsavtal hos Sunfleet kan man hyra bil per timme direkt utanför arbetsplatsen. 

Hyr bil bara när ni behöver

Sunfleet Bilpool har redan funnits ett tag på flera ställen i Stockholm, bland annat Hammarby Sjöstad. Nu etablerar de sig även i Arenastaden. Sunfleet Bilpool är ett smart alternativ till tjänstebil. Företagen behöver inte själva äga sin bilflotta utan hyr bara de bilar de behöver, när de behöver dem. Med ett företagsavtal hos Sunfleet kan man hyra bil per timme direkt utanför arbetsplatsen. Man betalar för bilen när man använder den och drivmedel, skatt, service, försäkring och alla andra bilkostnader ingår i priset.

Välj det avtal som passar företaget bäst

Det finns flera olika företagsavtal, välj det som passar ert behov bäst. Med stängd bilpool är det bara ett enskilt företag som kan använda och hyra vissa bilar. Med öppen bilpool delar alla medlemmar på bilarna dygnet runt. Det finns dessutom ett halvöppet alternativ där ditt företag har ensamrätt på bilarna under arbetstid men alla medlemmar kan boka dem under resten av dygnet.

Bilpool är klimatsmart alternativ eftersom man alltid har tillgång till nya och miljöklassade bilar med lägre koldioxidutsläpp.

Nyheter