Nya matupplevelser i Stockholm City

Visste du att i många av Fabeges lokaler finns det välkända restauranger?

För att skapa områden som är attraktiva krävs det en dynamik av kunder. En viktig del är exempelvis att ha restauranger som lyfter områden och som erbjuder olika typer av matupplevelser. Här kommer ett urval av de senaste matnyheterna i Fabeges fastigheter i Stockholm City.

O’Learys öppnar vid Norrtull

O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser. Nu slår dörrarna upp på Sveavägen 143 mittemot Wenner-Gren Center vid Norrtull. Här finner du förutom god mat en mängd olika aktiviteter som till exempel bowling, gamerooms och golfsimulator.

Läs mer på www.olearys.se

Pontus på Brunnsgatan har växt

Under vintern och våren 2011 har den välrenommerade krogen Pontus genomgått en stor ansiktslyftning. Den tidigare 800 kvadratmeter stora lokalen har växt med ytterligare 300 kvadratmeter och en av nyheterna är en fisk- och skaldjursdel i restaurangen. All förändring och förnyelse till trots, håller Pontus Frithiof hårt i de grundläggande värden han byggt sin verksamhet på; kvalitet, omtanke, personlighet, humor och såklart en nypa flärd.

Läs mer på www.pontusfrithiof.com

Grill på Drottninggatan har nu Take away lunch

Hämta nyttiga luncher från Drottninggatan 89. Nu kan du ta med maten från Grill. Grill har nu nyttiga take away luncher innehållandes få snabba kolhydrater inspirerat av Montignac och GI-metoden (GI = Glykemiskt index). Du kan välja mellan tre rätter eller en sallad.

Läs mer på www.grill.se

Nyheter