SATS etablerar sig i Hammarby Sjöstad

SATS presenterar nu ett nytt center i ett av Stockholms snabbast växande områden, Hammarby Sjöstad.

I och med SATS Sjöstaden öppnar SATS sitt 43:e träningscenter i Stockholm och fortsätter därmed att växa. SATS Sjöstaden kommer med sin unika miljö, produktutbud och centrets exceptionella tillgänglighet bidra och hjälpa ännu fler att träna regelbundet och nå sina träningsmål.
 
StolarHammarby Sjöstad är ett vackert beläget och attraktivt bostadsområde i södra Stockholm med en bra blandning av kontor, restauranger och detaljhandel. Centret kommer att ligga i Lumahuset, lampfabrik från 1930, mitt i Sjöstaden och med goda kommunikativa möjligheter som tvärbana, buss eller båtfärja från Södermalm och Nybroviken. Det finns även parkeringsplatser i direkt anslutning till centret.
 
– Efterfrågan av ett SATS-center i Hammarby Sjöstad har varit stor, så vi är glada över att kunna gå ut med nyheten att vi etablerar oss i området. Det är ett efterlängtat besked till både befintliga och potentiella medlemmar, säger Linda-Li Wallin, VD SATS Sverige.
 
SATS Sjöstaden blir ca 2130 kvadratmeter i tre plan med den senaste träningsutrustningen. Centret kommer att erbjuda en stor gruppträningssal och en cykelsal. Fina öppna träningsytor, PT-områden, Rehab, en välplanerad konditionsavdelning samt sal för succéklasserna Hot MOJO®, Indoor Walking och senaste nyheten Prformance™. Centret kommer även att ha en stor barnpassning som erbjuder Minisats till de många barnfamiljerna i området. Allt detta kommer givetvis att erbjudas i inspirerande miljöer. Med adress Lumaparksvägen 5, beräknas centret öppna under februari 2014.

Nyheter