Servicen utökas i Arenastaden

Allt eftersom Arenastaden växer blir också antalet serviceställen och restauranger allt fler. Med Slagteriaktiebolaget har området fått sin första renodlade krog, och sedan Handelsbanken öppnat går det att fixa bankärenden snabbt och smidigt på lunchen.

I mitten av mars invigdes restaurangen Slagteriaktiebolaget i Arenastaden. Tonvikten ligger på kött och charkuteriprodukter, och restaurangen har öppet dagligen mellan 11 och 22.

Karin Högberg– Många av Arenastadens restauranger har extra öppet på evenemangskvällar när det är mycket folk i området, men Slagteriaktiebolaget är den första som har öppet dagligen och dessutom varje kväll. Det är roligt att Sabiskoncernen väljer att öppna sin första renodlade krog just här, säger förvaltaren Karin Högberg.

Utöver Slagteriaktiebolaget driver Sabis även Kaffe & Deli i Ljusgården i Sjökvarteret och en skybar som kan hyras ut för fester eller konferenser på dagtid.

Runt om i Sjökvarteret poppar fler och fler serviceställen upp. Även Subway har nu slagit upp sina dörrar på Evenemangsgatan. Handelsbanken har öppet varje vardag mellan 10-16 för den som vill uträtta sina bankärenden snabbt och smidigt på lunchen. Kiosken Quickstar säljer SL-biljetter, tobak och godis, men även sallader och mackor, och på Dalvägen finns sedan ett år tillbaka en kemtvätt. Apoteket öppnar i juni, och på andra sidan järnvägen ligger gymmet Balance.    

– Att restaurangutbudet ökar och att vi får hit mer och mer service till området känns väldigt bra i och med att det kan underlätta vardagen för alla som jobbar i Arenastaden, säger Karin.

Service i Arenastaden

Nyheter