Snyggt och välordnat i Hammarby Sjöstad

TriffiQ har sedan drygt 15 år tillbaka haft lokaler vid Mariatorget. Först i en källare vid Mariatorget och sedan på Maria skolgata. Men sedan augusti i år sitter de i nyrenoverade lokaler på Ljusslingan 2 i Hammarby Sjöstad.

TriffiQ grundades 1993 och fungerar som samarbetspartner inom företagsprofilering. Bland företagets kunder hittar du till exempel Familjebostäder, Stockholms läns landsting och Harley Davidson.

I augusti i år stängde TriffiQ ner verksamheten på Maria skolgata och flyttade ner till Ljusslingan 2 i Hammarby Sjöstad.

Flytten gick smidigt

– Vi packade och flyttade under fredagen och på måndagen var vi åter igång som vanligt i våra nya lokaler, berättar Göran Öhgren på TriffiQ och fortsätter:

– Efter att i drygt 15 år haft verksamheten kring Mariatorget är det viss skillnad att komma till Sjöstaden. Här är det rent, snyggt, välordnat och samtidigt en viss kulturell skillnad.

Nya större lokaler

Från att ha suttit på 475 kvadratmeter har TriffiQ numera drygt 1000 kvadratmeter till sitt förfogande. I de nya lokalerna har de en stor utställningsyta för profilkläder och presentreklam och en separat ingång till deras butik för yrkeskläder.

– Lokalerna känns toppen. När vi tittade på lokalen första gången var det stampat jordgolv, ingen ventilation och knappt någon el och vi undrande hur man skulle kunna göra något av dessa ytor, säger Göran Öhgren.

Samarbetet med Fabege

TriffiQ är mycket nöjda med resultatet och Göran Öhgren uttrycker sin tacksamhet mot Fabege och alla hantverkare som lagt ner stor möda på att få i ordning lokalerna till hur de ser ut idag:

– Från dag ett har samarbetet med Fabege fungerat perfekt. Om det uppstått något hinder eller problem så har det alltid funnits en stor flexibilitet från Fabeges sida att lösa detta. Vi har aldrig upplevt sådan servicegrad från någon annan fastighetsvärd. Helt enkelt service i världsklass, avslutar Göran Öhgren.

Nyheter