Sista chansen att provjobba i Luma

Sedan april i år har företag och privatpersoner kunnat testa att provjobba i en av Fabeges lokaler i Hammarby Sjöstad. Helt gratis.

Och intresset har varit stort. Fabege slog upp portarna till det nyinredda kontoret i Lumaområdet i Hammarby Sjöstad i våras och sedan dess har det varit en strid ström med förväntansfulla besökare som kommit dit för att testa de nya lokalerna.

Kampanjen går över förväntan

Luma provjobba kontoretVi frågade Ulf Enström, varumärkesansvarig på Fabege hur det gått hittills:

- Över förväntan, hittills har 70 företag och 400 personer suttit och jobbat i lokalen. Det här är ju en del av en långsiktig satsning för att sätta Luma och Hammarby Sjöstad på kartan som kontorsområde.

Fabege vill att Luma och Hammarby Sjöstad ska vara det naturliga valet för kreativa, skapande och idérika företag. De genomför en långsiktig underhållsplan med fokus på kundernas upplevelse av Luma, där putsning av fasader, ny entré, omvandling av lagerytor till kontor och inte minst den nya restaurangen med café och lounge har skapat en helt ny mötesplats.

Inredning med fokus på kreativitet

Inredningen i lokalen ska främja kreativiteten. På kontoret finns den vanliga kontorsarbetsplatsen där flitens lampa lyser, det kreativa rummet där väggarna täcks av ritpapper, anslagstavlor fyllda av inspiration, soffgruppen där idéerna mognar, kaffehörnan där alla möts samt terrassen mot vattnet där en lugn stund ger ny kraft. Här finns alla möjligheter att få inspiration och arbetsglädje.

Positiv respons

Responsen från de företag som varit där har också varit mycket positiv:

– Jag tycker att det är ett intressant och annorlunda grepp som Fabege tar kring en visning av sina lokaler. De fördjupar konceptet och erbjuder sina potentiella hyresgäster att verkligen känna in ett väldigt häftigt område och en fantastisk lokal, säger Magnus Hestréus, vd på Kontrapunkt Reklambyrå.

– Jättehäftigt, att kunna sitta och kika ut över vattnet, det är bra för kreativiteten, säger Joakim Jarl från reklambyrån Svensson som i vanliga fall sitter i ett kontor mitt inne i city.

– Honesty provjobbade Luma i onsdags och vi är väldigt nöjda! Vi fick aldrig tid att paddla kajaken, men annars var det en produktiv dag. Det hjälper verkligen att byta miljö. Huset är magiskt, säger Axel Lindgren, Copy på Honesty reklambyrå.

Luma provjobba kontoret

Vill du också testa lokalerna?

Gå in på www.lumapark.se och boka en dag. Där kan du även läsa mer om projektet samt se fler bilder från lokalerna och området. Men skynda dig – kampanjen pågår endast fram till och med den 27 september!

Nyheter