Stockholms innerstad

I Stockholms innerstad är Fabege en av de större fastighetsägarna med ett trettiotal fastigheter och 400 000 kvadratmeter uthyrningsbar butiks- och kontorsyta.

Världsklass med låg vakansgrad

Vacker, älskad och expansiv. Stockholms innerstad, staden inom tullarna, är den största kontorsmarknaden i Norden. Här är vi en av de största fastighetsägarna med ett trettiotal fastigheter och 400 000 kvadratmeter uthyrningsbar butiks- och kontorsyta. Ungefär hälften av vårt fastighetsbestånd ligger i området längs Kungsgatan och Drottninggatan i Stockholms city.

Vi är stolta över våra fastigheter som speglar stadens arkitektoniska mångfald. Bland dem finns såväl Drottninggatans charm och landmärken som Wenner-Gren Center vid Norrtull och Tidningshuset i Marieberg (till vardags mer känt som DN-skrapan).

Shopping och service av världsklass, snabba och tillgängliga kommunikationer, välskötta parker och grönområden och en stad som aldrig sover. Det är inte konstigt att så många företag väljer att etablera sig i Stockholms innerstad. Något som också märks på efterfrågan och den mycket låga vakansgraden.