Populära sökningar

Arenastaden Plogga Challenge 2024

Visste du att plocka skräp + jogga= plogga? Världen pratar om "plogga" som ”The Swedish eco fitness craze” som räddar världen. Den 5 september bjuder Fabege och SEB in till ett event där du får träffa Erik Ahlström som grundade den globala miljö- och hälsorörelsen som städar upp världen – “plogging”.

Du får även träffa Fredrik Johansson som grundat föreningen Hands 2 Ocean, som berättar hur de dyker och plockar skräp på flera olika platser i Sverige och övriga Norden.

Efter föreläsningen ger vi oss ut och ploggar under ledning av Erik Ahlström i närområdet. Du får en påse och plasthandskar, och du väljer själv om du vill gå, jogga eller springa medan du plockar skräp. Ploggningen pågår i cirka 30 minuter, och därefter samlas vi för att gå igenom fynden tillsammans.

Vi delar ut priser till vinnarna i olika kategorier, som till exempel "mest udda fynd". Vinnarna belönas med biljetter till matchen Sverige-Estland på Strawberry Arena.

Datum: 5 september 2024
Tid: 11:30 – ca 12:30

Läs mer och anmäl dig här: https://seb.evitbe.com/arenastadenplogga2024

Blev du nyfiken och vill veta mer?

Skapad: 16 augusti 2024

Läs även

Pressinbjudan: Kulturministern inviger Dramaten och Kungliga Operans dekorateljéer

Läs mer

Nordens största arena byter namn till Strawberry Arena

Den 12 juli trädde namnrättighetsavtalet i kraft mellan Strawberry och Stockholm Live avseende nationalarenan i Solna oc...
Läs mer